Άλμπουμ "Ταξιδεύοντας" (Εκδόσεις Μέλισσα 1987)

Ακουαρέλλες και σχέδια από τα ταξίδια του καλλιτέχνη. "Αν κάτι έχεις να πεις για τα ταξίδια, τι να πρωτοδιατυπώσεις φραστικά. Και μάλιστα όταν υπάρχει η ζωντανή γλώσσα της έκφρασης, η γλώσσα των χρωμάτων της ίριδαςστις ακουαρέλες, το πενάκι της σινικής στα σχέδια, κάθε μικρού ή μεγάλου ταξιδιού." (Πρόλογος από το άλμπουμ "Ταξιδεύοντας" )

(Το άλμπουμ ταξιδεύοντας διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Εστίας στην Αθήνα)

Άλμπουμ "Φωκίδα" (Εκδόσεις Μέλισσα 1981)

Περιέχει ακουαρέλλες και σχέδια από την Φωκίδα. Από τον πρόλογο του άλμπουμ σταχυολογούμε τα λόγια του καλλιτέχνη: "Πουθενά, σε κανένα μέρος του κόσμου, πράγματα αντίθετα, όπως το φως κι η σκιά, το άγριο και το ήμερο, τ'αψηλό και το χαμηλό, το μεγάλο και το μικρό, δε συνυπάρχουν τόσο αρμονικά και δεν μοιράζονται τόσο ακριβοδίκαια, την παρουσία τους όπως εδώ πέρα, σ'αυτό το κομμάτι γής." ( Πρόλογος από το άλμπουμ "Φωκίδα" )

Άλμπουμ "Άμφισσα" (Β Έκδοση 1997)

Με σχέδια του Αυγέρη Κανάτα.

"Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος καλλιτέχνης για να αγαπά την πόλη που τον γέννησε, το σπίτι που μεγάλωσε. Όταν όμως συμβαίνει να είναι κι'έχει πατρίδα του έναν τόσο όμορφο τόπο σαν την Άμφισσα τότε ευαισθητοποιείται και δένεται ακόμη περισσότερο μ'αυτόν. Στις μεγάλες περιπλανήσεις μου, 1979-1995, ποτέ δεν σκέφτηκα ν'αφήσω τον τόπο μου και ν'αράξω κάπου αλλού, πάντα αργά ή γρήγορα επέστρεφα στην γενέθλια γή."

Βιβλίο : "Στην ΆΜΦΙΣΣΑ μια φορά και έναν καιρό" (έκδοση πολιτιστικού κέντρου φωκίδας 2000)

Σχέδια απ'την παλιά πόλη, σκίτσα σαλονιτών, παλιές ιστορίες και ανέκδοτα, γελοιογραφίες.